Életmód
Szponzorált tartalom

Leteszteltük, mit jelent az organikus bőrápolás – NUXE BIO Organic arcápolók

Vegán, természetes eredetű összetevőket tartalmazó, környezetbarát arcápolókat teszteltünk. Ezt tudják a Nuxe Bio Organic kozmetikumok.

Az ősz egyik legnagyobb újdonsága volt a hazai bőrápolók között a NUXE Bio Organic termékcsalád megjelenése, mely természetes forrásokból származó, zöld technológiákkal előállított, vegán arcápolókat tartalmaz. Ráadásul még csomagolásuk is környezetbarát, újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból áll. Joggal voltam hát kíváncsi rá, mit tudhat egy társadalmilag felelős, organikus kozmetikum.

Tesztelésre végül egy teljes arcápolási rutinnak megfelelő triót kaptam, melyeket az elmúlt két hétben volt lehetőségem napi szinten használni. Egy micellás vizet, egy antioxidáns szérumot és egy színezett hidratáló krémet teszteltem, melyek már első ránézésre is vonzó és nagyon igényes csomagolást kaptak. Papírdobozuk láthatóan újrahasznosított anyagból készült, az üvegcsék, flakonok pedig smaragdzöld színt kaptak. A külcsín tehát ötcsillagos, de lássuk, mit tudtak a kozmetikumok! 

Újdonság: Nuxe Bio Organic termékcsalád

Újdonság: Nuxe Bio Organic termékcsalád

Nuxe Bio Organic Moringa Seeds Micellás Tisztító Víz

Első benyomás: Pumpás kiszerelése abszolút pozitívum, nagyon jól adagolható általa a folyadék, nem fröcsög és nem is túlzó a mennyiség, amit egy nyomásra kiad. Tetszik, hogy a pumpa elfordításával bármikor lezárható, így probléma nélkül szállítható is.

Használata: Nagyon kellemes, üde illata van a micellás víznek, nem túlzó, de amíg használom, érezhető. Arctisztító képességével elégedett voltam, double cleansing első lépéseként használok micellás vizet, ezzel is így tettem. A sminket (szemsminket is) szépen leszedte, eredményességét a vattakorongok látványosan bizonyították. Használatát követően nem húzódott a bőröm, nem éreztem szárító, feszülő hatást.

Nuxe Bio Organic Moringa Seeds Micellás Tisztító Víz

Nuxe Bio Organic Moringa Seeds Micellás Tisztító Víz

Tapasztalatok: Igazi prémiumkategóriás micellás vízről van szó, mind látványát, mind képességeit tekintve. Irritációt, pattikat nem okozott és úgy látom, kiadós mennyiségnek számít a 200 ml, ami külön pozitívum. 

Nuxe Bio Organic Chia Seeds Esszenciális Antioxidáns Szérum

Első benyomás: Ez a pipettás kiszerelésű szérum enyhén géles állagú, egészen kicsit sárgás, áttetsző színű. Illata friss, enyhén citrusos, kellemes. A pipetta könnyű használhatóságot nyújt, szép, igényes megjelenésű a termék.

Használata: Reggel és este is használtam a szérumot, este a hidratáló krémem előtt, volt, hogy más szérumok társaságában is. Ami nagyon tetszett, az a hihetetlen gyors és alapos felszívódás, megkockáztatom, még a többi szérumom is jobban felszívódott, ha ezt is használtam. Semmilyen ragacsos érzetet nem hagy, ellenben láthatóan hidratál és valahogy üdébb, ragyogóbb lesz tőle a bőr és tapintásra is tömörebb, rugalmasabb. A reggeli rutinomból a fényvédő nem hiányozhat és valamilyen enyhe, színezett fedést is teszek fel ha elmegyek otthonról, a használt kozmetikumok nagyon jól rétegezhetők voltak rá, semmilyen extra bőrzsírosodást nem vettem észre használata során. 

Nuxe Bio Organic Chia Seeds Esszenciális Antioxidáns Szérum

Nuxe Bio Organic Chia Seeds Esszenciális Antioxidáns Szérum

Tapasztalatok: Nem tudtam, hogy a chia mag kivonat ilyen jó antioxidáns, de most már örökre megjegyzem, mert a jelek szerint igazán jó szérum készült a főszereplésével, ráadásul C-vitamin is került bele! Használható reggel is, mivel tökéletesen felszívódik, nem gátja a szép sminknek, a bőrt nem zsírosítja, ellenben érezhetően hozzáad a hidratáltsághoz, ahhoz, hogy a bőrkép egységesebb legyen.

Nuxe Bio Organic White Tea Multi-tökéletesítő Színezett Krém

Első benyomás: Pumpás kiszerelése nagyon-nagyon dicséretes, így nem kell ujjal nyúlkálni a tégelybe, ami nekem nagyon tetszett. Illata enyhe, zöld gyógynövényes, mely egy rövidke ideig érezhető, majd elillan. Két színárnyalatban érhető el ez a színezett hidratáló, én a világos változatot próbáltam ki, mely megfelelően illeszkedett világos bőrszínemhez.

Használata: Egy-két pumpálásnyi mennyiség a teljes arcra-nyakra elegendő volt számomra. A krém állaga nagyon érdekes, egyszerre tűnik sűrűnek, mégis nagyon jól eloszlatható, a szín szépen terül, és ez a kezdeti „testesség” is valamiképp a krémezés végére eltűnik, ugyanis hiba nélkül felszívódik, nem nehezíti el a bőrt. A színezettsége nagyon jó, ezt külön kiemelném: számomra ennél erősebb fedés a mindennapokban nem is kell, nagyon szép egységes színt ad, picikét dewy hatással, de nem túlzóan. Használtam szemkörnyéken is, némi korrektorozással nagyon szép lett az eredmény, a szememet nem irritálta, ráadásul a szemkörnyéki apróbb ráncokat sem emelte ki, és ez nagyon tetszett.

Nuxe Bio Organic White Tea Multi-tökéletesítő Színezett Krém

Nuxe Bio Organic White Tea Multi-tökéletesítő Színezett Krém

Tapasztalatok: Ha a kéthetes használat alapján bármilyen kritikával illetném, az talán a fényvédő hiánya lenne. Ha még az is került volna bele, maga lenne a tökély, de így is közel jár hozzá. Ugyanis fényvédő fölött is működik, csak érdemes pár percet várni, hogy az megfelelően felszívódjon, majd jöhet ez. Nekem nem csomósodott össze sem a fényvédő ettől, sem fordítva, a szín pedig ugyanúgy szépen eloszlatható volt. Hidratáló és színező funkcióját tekintve szuper, ajánlom mindenkinek, ha szépen fedő, de megfelelően ápoló BB krémet keres magának.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top