nlc.hu
Életmód

Durva esküvői csokordobás

Ennél durvább esküvői csokordobást még nem láttál

Az egyik lány már a kezében fogta az eldobott menyasszonyi csokrot, amikor a háttérből lecsapott rá egy agresszív nő.

Az esküvők egyik kötelező része, amikor a boldogító igen kimondása után a friss feleség eldobja a menyasszonyi csokrot. Pár perc az egész, de sok minden kiderül a vendégsereg egyedülálló hölgytagjairól: valaki direkt olyan helyre áll, hogy még véletlenül se az övé legyen a csokor, más pedig lezsírozza a menyasszonnyal, hogy neki dobja a bokrétát.

Egy Redditen megosztott videóban valószínűleg az egyik legdurvább esküvői csokordobást örökítettek meg. A menyasszony háttal áll a lányoknak, és a szokott módon elhajítja a csokrot, ami pont az egyik lány kezébe hullik. El is kapja, amikor a háta mögül, szinte a semmiből egy másik nő hatalmas ugrással mellette terem, agresszív módon rámarkol a csokorra, és magával rántja.

Ennél durvább esküvői csokordobást még nem láttál

Párducugrással kaparintotta meg az esküvői csokrot az agresszív nő (Forrás: Reddit/Hppy_xmas_harry)

Egy pillanatig mind a ketten szorítják a csokrot, aztán az a lány, aki megérdemelte volna a virágot, inkább úgy dönt, hagyja a fenébe az egészet. A kosarasokat megszégyenítő rablást bemutató nő pedig diadalittasan ünnepli magát, majd a barátjára – mutat a tömegben. Szegény fiú!

A videót megnézheted a Redditen!

Kiemelt kép: Reddit/Hppy_xmas_harry)

Még több esküvői csokordobás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top