Életmód

Nyílt levél azokhoz, akik utálják a bloggereket

Kedves utálkozók! Hozzátok szól most ez a nyílt levél, akik nem tudják, mennyire jó dolog a blogolás. Be kell vallanom, egyre jobban zavar, hogy miattatok sok népszerű videós tölt fel olyan tartalmakat, amiben magyarázni kényszerül a bizonyítványát.

Magyarázza, hogy miért videózik, és szinte bocsánatot kér azért, mert esetleg pénzt kap érte, vagy támogatják a bejegyzéseit. Szerintem ez nevetséges. Kövezzetek meg, de én nem értem, hogy miért kell ezt megmagyarázni!? Sajnos szerintem nálunk még nem érett meg arra a társadalom, hogy ezt elfogadja, és csak az irigység beszél mindenkiből. Mindenkinek van lehetősége, hogy kipróbálja, az más kérdés, hogy nem merik bevállalni. Na, pont belőlük lesznek a legnagyobb trollok.

Kezdő blogger alapcsomag (fotó: Pixabay)

Kezdő blogger alapcsomag (Fotó: Pixabay)

Szerintem, ha az ember tisztában van önmagával, a céljával, akkor nem zavarja egy olyan kijelentés, miszerint csak a pénzért csinálja, lepereg róla. A cél ennél sokkal nagyobb, ugyanis a mai világban hatalmas dolog az, ha valaki azt csinálja, amit szeret, másokat szórakoztat vele. Egyébként meg mi azzal a probléma, ha valaki azért csinálja, hogy megéljen belőle?

Ha tovább olvasnád schildusz nyílt levelét, kattints a kramanctanya.cafeblog.hu-ra!

Különleges bloggerek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top