nlc.hu
Életmód

Hátborzongató babafotókkal ugratta az anyukát

Hátborzongató babafotókkal sokkolta az anyukát, aki csak annyit akart tudni, jól van-e a lánya

A belga Kenny Deuss megelégelte, hogy a barátnője a távollétében folyton kérdezgette, jól van-e a gyerek, és sajátos és nagyon vicces bosszút állt.

Még nincs két éve annak, hogy a belga Kenny Deuss apává vált, és a barátnőjével mindig is igyekeztek sok humort csempészni a gyereknevelésbe. A kislány megszületése után időnként előfordult, hogy Kenny egyedül maradt a gyerekkel, és ilyenkor az aggódó anyuka rendre megkérdezte, hogy van a baba. A sokadik ilyen kérdés után Kenny megelégelte a dolgot, és sajátos módon állt bosszút: olyan képet küldött egy „minden oké” kíséretében, amiből könnyen úgy tűnhetett, a gyerek halálos veszélyben van – írta meg a Bored Panda. 

A képtől Kenny barátnője először megijedt, aztán leesett neki, hogy csak poénról van szó, és a fekete humorú babafotók küldözgetése lassan szokássá vált kettejük között. A fotókat az apuka természetesen mindig úgy készítette el, hogy a babának még véletlenül se eshessen baja, és azóta már egy Instagram-oldalon is összegyűjtötte őket.  

Humoros babafotókból bőven akad az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top