nlc.hu
Életmód

Pók mászott az arcán

Hátborzongató: arra ébredt, hogy egy óriási pók mászik az arcán

Ausztráliában gyakori vendégek a házakban a hatalmas vadászpókok, de ártalmatlanok, ezért a helyiek nem bántják őket.

Ausztráliában többféle hatalmas pókfaj él, és rendszeresen előfordul az is, hogy bemásznak a házakba. Egy mostani pókos kaland azonban különösen hátborzongató volt, a nem ausztrálok elborzadva olvasták a Facebookon megosztott történetet.

A felhasználó azt írta, hogy egyik este arra ébredt, hogy egy ilyen hatalmas vadászpók mászik az arcán.

Vadászpók

Egy ilyen óriási vadászpók mászott az arcán (Fotó: Facebook)

A horrorisztikus élmény ellenére mégsem ölte meg a pókot, mert a vadászpókok teljesen ártalmatlanok. Ha összefut eggyel a lakásban, inkább feltereli egy seprűre, majd kiviszi a szabadba. Ugyanezt tette akkor is, amikor egy kétméteres kígyó jelent meg a házban.

A kommentelők elborzadva olvasták a beszámolót, többen el sem hitték, hogy ekkora pókok egyáltalán léteznek. Aztán szép sorban jöttek az ausztrál hozzászólók, és igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy a vadászpókok tényleg hatalmasra megnőhetnek, de az emberre veszélytelenek. Viszont hasznosak, mert elpusztítják a házban lévő más rovarokat, amelyek tényleg megcsípik az embert. Volt, aki azt írta, ő ki sem rakja a házba betévedő vadászpókot, hadd irtsa a rovarokat.

A rögtönzött biológiaóra azonban nem mindenkit győzött meg, néhányan odáig mentek, hogy ezek után nem is akarnak Ausztráliába utazni. Más azt írta, hogy ő biztosan az egész házat felgyújtaná, ha meglátna bent egy ilyen pókszörnyet.

(Yahoo)

Rémálomba illő pókok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top