Életmód

Csomagolj zöldbe a Cardex-szel! (x)

Nincs ünnep Cardex nélkül! Csaknem három évtizede vagyunk jelen a boldog pillanatokban: amikor felköszöntitek szeretteiteket, üdvözlőlapjaink is ott díszelegnek, a szülinapokon a névre szóló tortaszettjeink varázsolnak ünnepi hangulatot, de az ifjú pároknak tervezett szépséges esküvői kollekcióink is méltóak a Nagy Naphoz. Gyakran együtt fejezzük be az estét, amikor egy mutatós könyvjelző bekerül a lapok közé, majd a könyvvel együtt az éjjeliszekrényre. Mostantól pedig még zöldebbre kapcsolunk és benneteket is hívunk: legyünk együtt ökotudatosabbak a közelgő karácsonyi ajándékozáskor is!

Csomagolj zöldbe a Cardex-szel! (x)

Már ti is gondoltok az év egyik legszebb ünnepére? Vajon mi jut eszetekbe róla először? A meglepetés mosolya, amikor a megajándékozott kibontja a csomagot? A csillagszóró sistergése? A díszes karácsonyfa és a mézeskalács bódító illata? Talán ez így mind, egymás után.

Mi, a Cardexnél már készülünk ennek a rendhagyó évnek a rendhagyó karácsonyára. Ajándékaink kiválasztásánál egyre többször gondolunk a Földre, a környezetvédelemre, vagyis az ökológiai lábnyomunkra. Mostantól a csomagolásban is lehetünk ökotudatosak! Mint a magyarországi üdvözlőlappiac meghatározó cége, fontosnak tartjuk a környezetünk megóvását termékeinkkel. Dísztasakjaink, kötöző masnijaink és ajándékkísérő kártyáink mellett – ­amiket csak fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készítünk – már megérkeztek Green Cardex logóval ellátott, fű alapanyagból létrehozott ajándéktasakjaink is!

Csomagolj zöldbe a Cardex-szel! (x)
Tudtátok, hogy a fű cellulóztartalma miatt alkalmas papírgyártásra? Ezért döntöttünk úgy, hogy az egyedi dizájnú Green Cardex dísztasakjainak papír alapanyaga fűből készüljön. Így előállításukkor nem kell fákat kivágni, díszítésükhöz pedig olyan festéket használunk, ami nem károsítja a környezetet. Ugyanezzel az eljárással készítjük a dísztasakokkal harmonizáló csomagolópapírokat is, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző megoldást. Gyártásuk nagyrészt itthon történik, nincs messzi földrészekről szállítási költség, s a hosszadalmas szállítással járó környezetszennyezés. Próbáld ki a kellemes, fű illatú Green Cardex dísztasakjainkat, a környezettudatos csomagolás új generációját! Széles választékkal várunk, hogy minden alkalomhoz megtaláld a megfelelőt. Keresd a nagyobb papír-írószer boltokban és a hipermarketekben is.

Csomagolj zöldbe a Cardex-szel! (x)
Válogass többféle környezetkímélő és környezetbarát ajándéktárgyunk közül. Kínálatunkban megtalálod a többször felhasználható, egyedi felirattal ellátott, összecipzározható bevásárlótáskáinkat, szójaviaszból készült mécseseinket, bambusz alapanyagú vágódeszkáinkat.

Lépésről lépésre többet teszünk a környezetünkért, válassz te is ökotudatosan a különleges alkalmakra!

Keresd a Green Cardex logót!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top