nlc.hu
Életmód

Milliókat érő lottószelvénnyel a zsebében mondta el az időjárás-jelentést

Milliókat érő lottószelvénnyel a zsebében mondott időjárás-jelentést a meteorológus

Az amerikai meteorológus tudta, hogy nyert, de várnia kellett, amíg megkaphatja a pénzt. Ezért úgy állt kamerák elé, hogy nála volt a lottószelvény.
Lottószelvények

Jason Sydejko, az iowai Des Moinesben működő KCCI-TV tévécsatorna meteorológusa két napon keresztül úgy adta elő az időjárás-jelentést, hogy egy vagyont érő lottószelvény lapul a zsebében.

A férfi az egyik pénteken egy kisboltban vett egy lottót. Amikor visszaült a kocsijába, akkor vette észre, hogy három kalap van a szelvényen, így megnyerte a 16 807 dolláros (nagyjából 5 millió forintos) jackpotot.

Visszarohant a boltba, és azt üvöltötte, hogy nyert. Ám közölték vele, hogy a pénzt csak három nap múlva, hétfőn veheti fel. Ezért a meteorológus szombaton és vasárnap is úgy állt a kamerák elé, hogy nála volt a nyertes szelvény.

Utólag azt mondta, titkot tartani volt a legnehezebb, alig tudta megállni, hogy a barátainak egy szót se szóljon arról, mekkora szerencséje volt. A pénzből kifizeti a kocsiját, a többi pedig félreteszi, hogy majd vehessen egy új házat.

(UPI)

Lottónyertesek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top