nlc.hu
Életmód

Kislánya miatt viselt szemüveget a hírolvasó

Szívmelengető ok miatt viselt szemüveget a tévébemondó

Egy héten át szemüvegben olvasta be a híreket az amerikai tévés, hogy így mutasson példát a kislányának.
Tanja Babich hírolvasó szemüvegben

Amikor Tanja Babich, a chicagói ABC7 tévécsatorna reggeli hírolvasója megtudta, hogy lánya nem hordja az orvos által javasolt szemüveget, mindent megtett, hogy megoldja a helyzetet.

A gyerek azért nem akart szemüveges lenni, mert félt attól, mit gondolnak majd a társai, és szerinte biztos hülyén fog kinézni benne. A háromgyerekes anya elmondta a 10 éves lányának, hogy nem számít, van-e rajta szemüveg vagy sem, gyönyörű, és szemüvegesnek lenni egyáltalán nem nagy ügy. De a gyereket nem hatotta meg az érvelés.

Ezért a bemondó egy héten keresztül szemüvegben olvasta a híreket a tévében, hogy szolidaritást vállaljon a kislányával. Az egyik adásban el is mondta, hogy miért van rajta szemüveg, aztán a kollégái is bejelentkeztek a műsorba, természetesen mindannyian szemüvegben.

Az anya megható kezdeményezése elérte célját, a kislánya azóta is hordja a szemüvegét. Sőt, a szülők és az optikusok nem győztek hálálkodni a tévésnek, mert neki köszönhetően rengeteg gyerek hajlandó felvenni a szemüvegét.

(GMA)

(Kiemelt kép: ABC7 Chicago)

Szemüvegesek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top