nlc.hu
Életmód

A fánkozó tiszteletbeli nagypapája

Ezért vált a 81 éves férfi a helyi fánkozó tiszteletbeli nagypapájává

A 81 éves Gilbert „Gil” Walker rettentő cuki dolgot tett a helyi fánkozóval.

A 81 éves Gilbert „Gil” Walker nagyon szomorú lett, amikor a koronavírus-járvány miatt bezártak a kedvenc üzletei idén márciusban. Ezután olyan helyeket keresett, ahol kocsiból is tudott vásárolni. Így talált rá a helyi fánkozóra, ami a kedvenc helye lett; mint mondja, nagyon kedvesek voltak vele.

Fotó: getty

Fotó: Getty

Matt Cobo tulajdonossal is beszélt egy alkalommal, Walker megtudta, hogy a helyi fánkozó 14 embert foglalkoztat, de a főnök, Cobo nem tervezett senkit elbocsátani, viszont kénytelen volt csökkenteni alkalmazottai munkaidejét és bérét. A 81 éves Gil gondolt egyet, és a személyzetnek ajándékozott összesen 280 dollárt. A fánkozó munkatársai annyira nemes gesztusnak érezték ezt, hogy a fánkozó tiszteletbeli nagypapájává választották.

Nemrég a fánkozó stábja megünnepelte Walker és feleségének 62. házassági évfordulóját, valamint a Gil 81. születésnapját is, természetesen a parkolóban.

További fánkreceptjeink

via

(Nyitókép: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top