nlc.hu
Életmód

Tiltott szilveszteri buli a rendőrség mellett

Nem vették észre a rendőrök a mellettük zajló illegális szilveszteri bulit

Az észak-ír rendőrök csak azután mentek ki a kapitányság közvetlen közelében lévő területre, hogy több bejelentést is kaptak a tiltott buliról.
Szilveszteri konfettieső hullik egy férfira

Magyarországon több mint ezren szegték meg a kijárási tilalmat szilveszter éjjelén, de ami az észak-írországi Ballymena városában történt, az egy kicsit meredekebb.

A kijárási tilalom ellenére nagyjából 40 ember ember táncolt és énekelt az utcán szilveszterkor, csupán néhány méterre a helyi rendőrkapitányságtól. A rendőröknek az egészből semmi sem tűnt fel, csak azután mentek ki, hogy több bejelentést kaptak a buliról. Ám mire odaértek, már senki sem volt ott.

A rendőrség a videófelvétel megnézése után közölte, hogy két embert 200 fontos (80 ezer forint) pénzbüntetéssel sújtottak, és továbbra is vizsgálják az esetet.

Persze Észak-Írországban sem ez volt az egyetlen illegális buli szilveszterkor, 12 óra alatt több mint ezer bejelentést kaptak a rendőrök, és több mint 25 ezer font (10 millió forint) pénzbüntetést szabtak ki.

(24.hu)

(Kiemelt kép: illusztráció)

Nehézségek a kijárási tilalom idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top