nlc.hu
Életmód

Sokan vádolják szexuális erőszakkal Alexandra Wangot

Már nagyon sokan vádolják Alexander Wang divattervezőt szexuális erőszakkal

A december végén kirobbant ügyben eleinte névtelen vádak jelentek meg az elismert divattervező ellen, ám az elmúlt napokban már rengetegen erősítették meg, hogy Alexander Wang rendszeresen bedrogozza áldozatait, majd szexuális erőszakot követ el rajtuk.

A vádak szerint Wang MDMA-val megspékelt koktéllal itatta le kiszemeltjeit, majd fogdosta és erőszakosan vetkőztette őket, és voltak, akik arra ébredtek, hogy a divattervező szexuálisan próbálta kielégíteni őket. Azóta már Owen Mooney modell és grafikus is beszámolt a saját borzalmas élményeiről Wang-gal, valamint előkerült Nick Ward modell egy régebbi Twitter-threadje is a témában, amiből szintén hasonló információk derültek ki – írja a 444.

Alexander Wang tavaly májusban egy online divateseményen (fotó: Profimédia)

Alexander Wang tavaly májusban egy online divateseményen (fotó: Profimédia)

Azealia Banks rapper kiposztolt több transznemű modelltől kapott üzenetet, akik azt állították, hogy a divattervező fogdosta őket. Wang egy december 31-i közleményében minden vádat tagadott, de az úthenger ekkor már beindult, és már nem tudta megállítani. A Daily Mailben egy Nick nevű modell számolt be arról, hogy többször bulizott már Wang-al, aki mindig képszakadásig itatta le őt, és előfordult, hogy arra ébredt, hogy a tervező orálisan próbálja őt kielégíteni. Aztán a Guardian számolt be Gia Garison transz modellről, akinek Wang a bikinibugyiját próbálta egy bulin lehúzni mindenki szeme láttára. A Business of Fashion cikkében pedig öt megszólaló is megerősítette a Wang elleni vádakat. Wang továbbra is tagadja a vádakat, és bár a beszámolók csak jönnek és jönnek, a divattervező celeb barátai, valamint a vele jóban lévő olyan divatmagazinok, mint a Vogue vagy az ELLE feltűnően hallgatnak az ügyében. A Vogue végül jókora késéssel írt Wang esetéről. Lisa Bloom sztárügyvéd bejelentette, hogy már három áldozat jogi képviseletét vállalta el, és várja a további tanúk jelentkezését, szóval biztosak lehetünk abban, hogy az ügynek még lesz folytatása.

Alexander Wang a divatban is érdekes nyomot hagyott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top