nlc.hu
Életmód

65 kilót fogyott egy brit nő, nem ismertek rá

Ledobott több mint 60 kilót, azt hitték, ő a férje szeretője

Világéletében túlsúllyal küzdött egy négygyermekes brit anyuka, aki orvosa figyelmeztetésére fogyókúrába kezdett.

Sarah Buchanan súlya 157 kiló volt, amikor háziorvosa rossz híreket közölt vele, kiderült, hogy cukorbetegségben szenved, és valószínűleg alá kellene magát vetnie egy gyomor bypass műtétnek.  A négygyermekes édesanya nagyon megijedt, és úgy döntött, muszáj lesz fogynia, ha szeretné látni, ahogyan felnőnek gyermekei.

Miután életmódot váltott, 15 hónap alatt közel 65 kilótól szabadult meg, és az átalakulás olyan látványos volt, hogy a barátaik közül volt, aki nem ismerte fel, hanem azt hitte, hogy férje bizony szeretőt tart. „Amikor éppen édesapámra vártunk, az egyik barátunk meglátott minket a kocsiból, és azt hitte, hogy Dan egy másik nővel van. Utána rájött, hogy én vagyok az a másik nő. Ez egyszerre vicces és hízelgő” – mesélte.

Szerelmes pár

Fotó: Pixabay

„Annyira másképp néz ki, hogy az emberek nem ismerték fel, ez elég mókás. Nagyon büszke vagyok rá, lenyűgöző, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat fogyott” – nyilatkozta Sarah Buchanan férje, Daniel.

Sarah Buchanan saját bevallása szerint mindig túlsúlyos volt, gyerekkorában sokat is csúfolták emiatt, most azonban csodálatosan érzi magát a bőrében. A fogyást pedig nemcsak annak köszönheti, hogy lemondott az egészségtelen ételekről, rendszeres testmozgás is kellett ehhez a látványos eredményhez. „Tízperces kocogással kezdtem, most pedig már egy órát is kibírok a futógépen” – tette hozzá.

Látványos fogyások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top