nlc.hu
Életmód

Négyen lettek tavaly lottómilliárdosok hazánkban

Tavaly négy új lottómilliárdost köszönthetett Magyarország

2020 a legtöbb embernek csalódások sorozatát hozta, de van négy ember az országban, akinek biztosan nincs oka panaszra: ők négyen nyertek ugyanis több mint egymilliárd forintot a lottón.

Tavaly 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok azok közül, akik a Szerencsejáték Zrt. valamelyik játékát választották. Az ötöslottó minden eddiginél nagyobb nyereményt hozott 37 hétnyi halmozódás után: a szerencsés nyertes kis híján hat és félmilliárd forintot vihetett haza – írja az MTI a Szerencsejáték Zrt. közleménye alapján.

Képünk csupán illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ezenfelül volt még az ötöslottón, aki 1,7 milliárdot, másvalaki pedig közel négymilliárd forintot nyert. A hatoslottó csak egyetlen milliárdost adott tavaly az országnak, ő 1,376 milliárd forinttal lett gazdagabb. Ha munka nélkül akarsz milliókat szerezni, erre továbbra is az ötöslottó adja a legnagyobb esélyt: tavaly 1150 játékos nyert milliós összegeket. Kaparós sorsjeggyel 534-en lettek milliomosok. Az október végén indított e-sorsjegyek még szerényebben teljesítettek, és csak nyolc új milliomost köszönhetünk nekik. A nemzetközi Eurojackpoton 54 magyar lett milliomos, Skandináv lottón pedig 23-án örülhettek igazán nagy összegeknek, közülük nyolcan akár több százmillió forintnak. Tippmixen az év legnagyobb nyereménye 17 millió forint volt, Jokeren 288-an lettek milliomosok.

Lottómilliárdosok hihetetlen történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top