nlc.hu
Életmód

Romani Design

Egy zöld designer felső, számtalan virtuális outfit egy hazai tervezőtől

Szuper új ruhadarabbal – a GreenLook toppal – készült a karácsonyra a Romani Design. A zöld felső elsőre egy egyszerű, kényelmes otthoni ruhadarabnak tűnhet, de ennél sokkal többet tud: akár két hétre is elég virtuális gardrobe-ot varázsolhatunk vele magunknak.

2020-ban a személyes találkozókat, megbeszéléseket felváltották a virtuális események, időnk nagy részét online callok teszik ki. Persze hiába ülünk a négy fal között, a csinos és változatos megjelenésre való igényünk nem múlt el a Coviddal, maximum a lelkiismeretünk furdal kicsit vagy nagyon, mikor új ruhadarabokat vásárolunk.

Erre keresett környezetbarát választ a Romani Design. A GreenLook top fenntartható minősítésű pamut anyagból készült, és a Zoom online kommunikációs oldal egy beépített funkciójára épít, melynek köszönhetően több mint két hétre elég virtuális Romani mintából válogathatunk rá a különböző alkalmakhoz, akár meetingekre járunk, akár remote bulizunk.

A termékekhez készült teaserben Kemény Zsófia ismert slammer, költő mutatja meg, hogyan működik az idei szezon legzöldebb ruhadarabja.

GIF

A GreenLookkal amellett, hogy a változatos öltözködéshez nem kell feleslegesen fast fashion darabokra költenünk, még egy magyar tervezőt is támogathatunk, aki sokkal kevesebb textilhulladékkal, hazai varrónőkkel dolgozik, ezzel kisebb ökológiai lábnyomot hagyva.

„Sok más hazai márkával együtt a járvány minket is nehéz helyzetbe hozott, így olyan megoldásokat keresünk, mellyel alkalmazkodni tudunk az új igényekhez. Készítettünk mi is maszkokat, minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektettünk az online workshopokra, és ezért találtuk ki a GreenLookot is a fenntartható, mégis elérhető divat jegyében” – mondta el Varga Erika tervező.

A tudatosságról csak annyit, hogy hiába ül a fél világ otthon, a fast fashion márkák továbbra is kéthetente jelennek meg új kollekciókkal. Mindezt rengeteg vegyszer, felhasznált energia és EU-szinten évente 160 millió tonna textilipari hulladék árán, ami aligha kedvez a meglehetősen megfáradt bolygónak.

Ezért is érdemes GreenLookra váltani!

Erikáék ugyanis kizárólag előrendeléssel készítik el a ruhákat, így nem gyártanak felesleget.

Hogyan juthatsz hozzá? A férfi és női fazonban is elérhető GreenLook topot már megtalálod a Romani Design webshopjában, a https://romani.hu/green-look/ oldalon, ráadásul nagyon kedvező áron.

 

A Romani Design a Wavemaker Magyarországgal működött együtt a GreenLook bevezetésén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top