nlc.hu
Életmód

Divatmárkák kiejtése két francia sráctól

Nincs többé Dzsivendzsi és Ívszanlorán: két francia srác megtanít divatmárkákat kiejteni

Az év legviccesebb tartalma, ahogy ez a két fiú szörnyűlködik.
ATFrenchies

Ívszanlorén, Luivutton, Diór, Kártyié: biztosan te is találkoztál már emberrel, aki meg volt róla győződve, hogy nem csak helyesen, hanem autentikus francia kiejtéssel mondja ki a divatmárkák neveit, vagy a francia szavakat általában. (Ezzel, hogy “biztosan te is találkoztál már emberrel”, természetesen nem azt szeretnénk mondani eufemizmussal, hogy te is ilyen ember vagy.) Mi biztosan.

@atfrenchies

Reply to @justtrynaleavemydream that’s the third computer I’m breaking in two weeks #French

♬ original sound – ATfrenchies

Szerencsére itt vannak a megmentőink: Alex és Tom, két fiatal és nagyon-nagyon tipikusan francia fiú, akik arra tették fel az életüket (legalábbis annak interneten látható, tehát elég nagy részét), hogy mindenkit egyszer és mindenkorra megtanítsanak a francia szavak, különösen a divatmárkák kiejtésére. Nagyon viccesek, néha kicsit idegbetegek (de hát a TikTok már csak ilyen), különösen akkor, amikor önmagukból kikelve ordítanak a headsetbe. Ez általában akkor történik meg, amikor valaki botrányosan rosszul ejt ki egy szót.

@atfrenchies

#stitch with @leoniehanne Only Pop Smoke can mispronounced Dior #French #Dior

♬ original sound – ATfrenchies

Instagramon és TikTokon lehet őket követni; mi az utóbbit javasoljuk. És ne feledjétek:

ÍV-SZA-LORÓN!

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top