nlc.hu
Életmód

Szexszimbólum lett a görög miniszterelnök

Szexszimbólum lett a görög miniszterelnök, miután levette az ingét a vakcina beadásánál

Kiriákosz Micotákisz már a második vakcináját ment beadatni a kórházba, az eseményt pedig természetesen fotósok dokumentálták. Míg az első alkalomnál csak a ruhája ujját tűrte fel, ezúttal félig lehúzta magáról az inget, az internet népe pedig rögtön megőrült a látványtól.

Micotákisz január 18-án ment el egy athéni kórházba a második Pfizer adagjáért, mivel Görögországban a politikai vezetők az elsők között részesülhettek a vakcinából. Azonban a médiaesemény hirtelen már nem a védőoltásról szólt, miután az emberek láthatták, amint a miniszterelnök kigombolta az ingét a fotósok előtt. Az erről készült fotó nagyon gyorsan, vírusként kezdett terjedni a neten, és sokan megjegyezték, hogy hirtelen elkezdték vonzónak találni Micotákiszt – írja a LadBible.

Kiriákosz Micotákisz oltást kap (fotó: Profimédia)

Kiriákosz Micotákisz oltást kap (Fotó: Profimédia)

Többen megjegyezték, hogy a görög miniszterelnök tényleg mindent bevet a vakcina népszerűsítéséért, és később a fotója népszerűségét majd a választásokon is kamatoztathatja. A 2019 óta hatalmon lévő Micotákisz mostanáig a vakcinaútlevél sürgetésén túl annyira nem irányította magára a világ figyelmét, de az új fotója sokat változtathat ezen. Görögországban mostanáig már 93 ezer oltást adtak be, elsősorban az egészségügyi dolgozókat oltották.

Szexszimbólumok történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top