nlc.hu
Életmód

Váratlan sikere lett egy BDSM-szexboltnak a német anyukák körében

Meglepő okból vásárolnak a német anyukák a BDSM-szexshopban

Ahogy az ismert mém mondja: a modern problémákhoz modern megoldásokra van szükség.

A minap egy ismerősöm arról panaszkodott a blogján, hogy hiába szeretne varrni egy kapucnis pulóvert, sehol sem kap megfelelő vastagságú zsinórt, amelyet a kapucniba be lehetne fűzni. A praktikum szempontjából ugyanis nem lényegtelen, hogy a zsinórt ne rántsuk ki egy óvatlan mozdulattal, ráadásul, ez a rész amúgy is fokozottabb használatnak van kitéve, nem árt tehát, ha „van anyag” a mozgó alkatrészekben. 

A kedves ismerős már a fél internetet feltúrta, de egyetlen textilipari vagy rövidáru-szaküzlet kínálatában sem találta meg a vágyott vastagságú zsinórt, ezért, utolsó mentsvárként a Facebook különféle kézműves-DIY csoportjaiban kezdett körülnézni, hátha valamelyik kommentből fény derül rá, hol rejtegeti a világ a vaskosabb zsinórféléket. 

A próbálkozás sikeres volt, egy német anyukákból álló csoport egyik tagja leírta a TUTI TIPPet, ami szerint az EDD24 nevű webshopból már több ízben rendelt hasonló zsinórokat, különféle színekben, barátságos árakon, ráadásul a választék is igen bőségesnek mondható. 

Itt kisebb zavar következett be a kommunikációban, egy másik tag ugyanis megkérdezte, hogy biztos jó címet mondott-e az illető, mert a www.edd24.de címen egy szexjátékokat és BDSM szexuális segédeszközöket forgalmazó bolt oldala érhető el. 

Meglepő okból vásárolnak a német anyukák a BDSM-szexshopban

Az eredeti kommentet posztoló anyuka azonban meg sem rezzent, amikor válaszolt: „ez az, egyszerűen csak a kötözős szexjátékokhoz (bondage) használt kötelek közül kell válogatni”. 

Meglepő okból vásárolnak BDSM szexshopban a német anyukák

Cipőt a cipőboltból, zsinórt a BDSM-szaküzletből!

Ahogy a cyberpunk irodalom atyja, William Gibson írta Izzó króm című novellájában: „az utca megtalálja a módját, hogyan használja fel a dolgokat”. Kíváncsian várjuk a folytatást, például a latexből fércelt esőkabátot vagy a vibrátorból barkácsolt elektromos fogkefét.

Még több DIY az nlc-n:

Meglepő okból vásárolnak BDSM szexshopban a német anyukák

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top