nlc.hu
Életmód

Szöszhenger buktatja le a hűtlen pasikat

A szöszhengeres trükk lebuktatja a hűtlen pasikat

Pofonegyszerű módszer a hűtlen pasik leleplezésére, csak egy ruhatisztító szöszhenger kell hozzá.
Hűtlenség

Nyomozókat megszégyenítő, mégis pofonegyszerű módszert mutatott be egy nő arra, hogy kiderítse, megcsalja-e a párja. Az Andrea.Lopez44 nevű felhasználó a TikTokon posztolt egy videót, amelyet mostanáig több mint 12 milliószor láttak.

A trükkhöz nincs szükség másra, mint egy ragacsos ruhatisztító szöszhengerre, amit alaposan végig kell gurítani a szőnyegen. Aztán meg kell nézni, mit szedett össze. Az pedig elég gyanús, ha a fekete hajú barátnő vörös hajszálakat talál a szöszhengeren.

@andrea.lopez44

He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) ##fyp ##viral ##prank ##cheater ##couple ##funny

♬ original sound - Andrea Lopez 😋

A kommentelők imádták a módszert, egyikük viccesen megjegyezte, hogy a videó után szinte mindenki egyedülálló lesz. Mások azt írták, hogy tényleg ötletes a dolog, de ez már FBI-szint, a következő lépcső a DNS-minták begyűjtése lesz.

A hozzászólások között voltak kétkedők is, például mi van akkor, ha a pasi szeretőjének ugyanolyan a hajszíne, mint a barátnőjének. Ráadásul a videóból a hűtlen férfiak is megtanulták, mire kell ügyelniük.

(Mirror)

(Kiemelt kép: iStock)

Még több cikk a megcsalásról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top