nlc.hu
Életmód

Tetováltatta a kopasz macskáját az ukrán modell

Tetováltatta a kopasz macskáját, rázúdult a népharag az ukrán instacelebre

Elena Ivanickaja ukrán instaceleb kiverte a biztosítékot azzal, hogy tetolváltatta a teljesen szőrtelen macskáját.
Tetovált macska

Óriási felháborodást váltott ki az állatbarát netezők között, hogy egy ukrán instaceleb és fitneszmodell tetováltatta a macskáját.

Elena Ivanickaja még 2017-ben tetováltatta a Yasha nevű szőrtelen, szfinx fajtájú macskáját. Már akkor is rázúdult a népharag, a kommentelők szerint állatkínzást követett el az ukrán modell.

Ivanickaja azonban beleállt az ügybe, és megvédte a döntését. Azt írta, a macskának sokkal jobb élete van, mint a netes ítélkezőknek. A tetoválás pedig egyáltalán nem fájt Yashának, utána ugyanúgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. Azt is elárulta, hogy a macskát nem ivartalanította, mert az tényleg állatkínzás lenne.

Az állatbarátokat azonban nem győzte meg az ukrán modell érvelése, és most újból felkapták a tetovált cicáról készült képeket. Ivanickaja pedig úgy tűnik, egyáltalán nem érez bűntudatot, továbbra is a legnagyobb nyugalommal posztolja a tetovált macskáról.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Instagram/Elena Iwanickaya)

Magára is varrathatta volna a cicáját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top