nlc.hu
Életmód

Ő a magyar Vasember

2 kiló piercinget szedtek ki a magyar Vasember arcából

Az ok: szerelmes lett és nem tudott miattuk csókolózni az ország legextrémebb testmódosítója.

Az orosházi Fazekas Ferencet anno egy nem mindennapi szenvedély kerítette hatalmában: több száz piercinget szúrt az arcába és a végtagjaiba – derült ki a Tények Plusz riportjából. Emiatt már ki sem lehetett venni az arcvonásait. Horrorfilmbe illő külsejével megszokottá vált számára, hogy akárhova megy, mindenhol megbámulják. Volt, hogy papoktól kapott levelet, amiben azt írták: megszállta őt az ördög.

Vasember

A testmódosítás rabjává vált Ferenc, a Vasember – Forrás: Tények Plusz – videó

A férfi 18 évesen szúrta első piercingjét, és az elmúlt 15 évben teljesen a testmódosítás rabjává vált. Szerinte ez a belső stílus kiterjesztése.

Fazekas Ferenc az arcából időközben 2 kilónyi vasat szedetett ki, ugyanis szerelmes lett lassan egy éve, sőt esküvőre készül menyasszonyával, Emíliával, és a kiálló piercingek például csókolózás közben nagyon zavaróak lehetnek.

Elhozta az életembe a boldogságot, a szerelmet, amiről azt hittem, hogy nálam nem is létezik, s számomra nem fog eljönni soha, de ő megmutatta, hogy mégis megvan” – vallotta be Ferenc, akinek az élete teljesen megváltozott, mióta Emíliával összeismerkedett. Otthona családi házzá vált, itt nevelik a gyerekeiket: Ferenc fiát és Emília kislányát. A közös szenvedély: a kertészkedés kötötte össze őket először. Menyasszonya azt mondja, a kedvessége fogta meg Feriben.

Vasember

Így nézett ki a Vasember még a testmódosítások előtt – Forrás: Tények Plusz – videó

A nőt nem zavarták a piercinget, de azért nagyon szerette volna látni párja arcát, Ferenc ezért a kedvéért kiszedette az arcából a testékszereket. A férfi ennek ellenére nem akar leállni a testmódosítással, azt tervezi, hogy továbbra is azt képviselje, ami neki az életet jelentette.

Olvass még a piercingekről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top