nlc.hu
Életmód

3 év után megkerült az elveszett kutya

3 év után megkerült Maddie, az elveszettnek hitt kutya

2017-ben a Harvey hurrikán megérkezése előtt tűnt el a házi kedvenc.
megkerült kutya

Maddie, a kutyus, újra csatlakozhatott a családjához.

A texasi család épp Houston egyik külvárosából egy másikba költözött, amikor a kutyájuk, Maddie, elveszett – írta a The Forgotten Pet Advocates, Houston nonprofit szervezete, amely háziállatok megmentésével foglalkozik.

BACK HOME AFTER 3 YEARS!!!! This 16 year old was picked up yesterday by FPA Volunteer, Gayle on the streets of Houston....

Közzétette: The Forgotten Pet Advocates – 2021. február 6., szombat

„A család kereste és kereste, soha nem adták fel”

– írták a Facebook-bejegyzésükben.

A kutatást nehezítette, hogy a kutyába ültetett mikochip nem lett frissítve a költözés után, így nem lehetett beazonosítani a tulajdonost. Maddie-t egyébként  a The Forgotten Pet Advocates egyik önkéntese találta meg, amikor a kutya egyedül bóklászott Houston utcáin.

Végül egy másik, a Texas elveszett kutyái nevű Facebook-oldal segítségével, (amely pont az ilyen elavult mikrochippel rendelkező, elveszett kutyák gazdáinak a felderítésére szakosodott), segített Maddie családjának felkutatásában is. A művelet nem is tartott olyan sokáig, Maddie 24 órán belül hazatérhetett.

Ez lesz a megtalált állatok éve?

Mostanában egyre több ilyen örömteli hírről olvashatunk. Nemrég az Egyesült Államokban élő Lucie és Devin kapták vissza a cicájukat, Karfiolt, akit hónapokkal korábban vesztettek el Dél-Koreában. Decemberben pedig arról írtunk, hogy több mint 170 kilométert kószált egy macska, mire megtalálták és visszavitték a gazdájához.

Fotó: 

(Fox News)

Állati hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top