nlc.hu
Életmód

Az exed fotóját már wc-papírra is nyomtathatod

Óriási lehetőség: WC-papírra nyomtathatod az exed fotóját

Kicsinyes, de szórakoztató bosszút lehet állni a szemét exeken a Toilet Face csodálatos wc-papírjaival.

Már nyakunkon a Valentin nap, és ha valaki még nem találta meg ilyenkor az igazit, óhatatlanul az exe jut eszébe. Ha boldog kapcsolat volt, nincs ezzel akkora baj, de ha az illető egy szemétláda volt, akkor a nosztalgiázás mellé bizony negatív érzelmek is társulnak. Ezek kiélésében segít nekünk egy spéci WC-papír, a Toilet Face – írja a Metro.

Egy termékminta fotója a Toilet Face oldaláról

Egy termékminta fotója a Toilet Face oldaláról

A Toilet Face weboldalon személyre szabott WC-papír gurigákat készíttethetsz magadnak gurigánként közel 8 angol fontért (kb. 3200 forintért), melynek minden egyes papírszeletén ott viríthat az exünk általunk beküldött fotója, amihez akár egy általunk mellékelt szöveget is csatolhatunk. Kicsit több mint nyolcszáz forintos felárral akár ajándékcsomagolásban is kérhetjük, és ajándékba is adhatjuk e csodás, újrahasznosított papírból készült terméket. Persze nem kötelező az exed fotóját tenni rá: a főnököd vagy akár a kedvenc politikusod képe is megteszi, de vicces kedvűek akár közös fotót is tehetnek rá a mostani szerelmükkel. A Toilet Face csupán annyit kér tőlünk, hogy minél jobb minőségű fotót töltsünk fel rendeléskor.

A WC-papír további kreatív felhasználási módjairól az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top