nlc.hu
Életmód

Müller Cecília jelmez farsangra

Müller Cecília jelmezzel nyert a 9 éves Zente az iskolai farsangon

Az idei farsang győztese egy őrbottyáni kisfiú. A kreatív édesanya fontosnak tartotta elmondani, hogy a céljuk nem a gúnyolódás volt.

Felrobbant az internet a 9 éves Zente farsangi jelmezétől, aki Müller Cecíliának öltözött, meg is nyerte az iskola háziversenyét, sőt több mint tízezren lájkolták már a képét – számolt be a Tények.

Müller Cecília jelmez

Így festett Müller Cecíliaként (Forrás: Tények – videó)

Anyukája azt mondta, nem gúnyolódni akartak, nagyon is szeretik az országos tisztifőorvost, aki a gyerekek körében is nagyon népszerű, mivel mindennap szerepel a tévében. Ahogy Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője is, idén rengetegen akartak rá hasonlítani farsangkor.

Sok farsangba eljutottam idén🤪

Posted by Győrfi Pál on Friday, February 12, 2021

Zente anyukája elmondta a Tényeknek, hogy a Müller Cecília jelmezhez alig kellett valami: egy kölcsönkapott paróka, a nagymama szemüvege üveg nélkül, egy nyaklánc kereszttel, egy Operatív Törzs pulpitus kartonból, amelyre egy kinyomtatott címert ragasztottak, valamint egy régi blúz. Hozzátette: remélik, Müller Cecília is jót nevetett a kreatív jelmezen. „Csak egy kis mosolyt szerettünk volna csalni az arcokra ebben a lehetetlen, szomorú időkben” – hangsúlyozta Szántó Veronika.

Még több farsang az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top