nlc.hu
Életmód

Kritizálták Joe Biden kutyáit

Tévéadásban szóltak be Joe Biden kutyájának, az internet helyretette őket

Szerintük Champ nem elég jól ápolt egy elnöki kutyához.

A Newsmax TV műsorvezetője, Greg Kelly és vendégei nem teszik ki az ablakba azt, amit azután kaptak, hogy a minap az amerikai elnök egyik kutyáját kritizálták. Kelly és a többiek véleményét úgy foglalhatnánk össze, hogy szerintük Champ külseje ápolatlan, nem úgy néz ki, mint egy elnöki ebtől el lehetne várni. 

„Koszosnak és ziláltnak tűnik, nem olyan, mint más elnöki kutyák voltak, például Millie (George Bush és felesége, Barbara spánielje) vagy Victory (Ronald Reagan golden retrieverje)” – mondta Craig Shirley író.

A műsorrészletet azóta Twitteren is megosztották, és véleményekben nem volt hiány. „Nem vagyok kutyatulajdonos, nem sokat tudok a kutyakozmetikáról, de miben különbözik ez a kutya a többi kutyától? Minden más kutya, akit életemben láttam? Pontosan hol tűnik ziláltnak?” – kérdezte egy kommentelő. „Champ nagyon is elnöki, higgadt, kiegyensúlyozott és méltóságteljes. Csakúgy, mint a gazdái” – írta valaki egy másik hozzászólásban. Patricia Arquette színésznő sem hagyta szó nélkül az esetet, szerinte az, hogy valaki egy kutyát kezd el kritizálni, azt mutatja, hogy valójában nincsenek érvei, nincs semmi a tarsolyában.

Az elnöki párnak két német juhászkutyája van, Champ és Major. Champ is azután került hozzájuk, hogy Barack Obama Joe Bidennel az oldalán megnyerte a 2008-as elnökválasztást, így neki nem ismeretlen terep a Fehér Ház, Majort pedig 2018-ban fogadták örökbe, és ő lesz az első menhelyi kutya a Fehér Házban. 

Joe Biden és két kutyája, Major és Champ a Fehér Ház kertjében.

Joe Biden és két kutyája, Major és Champ a Fehér Ház kertjében (Fotó: Profimedia)

(via LadBible)

Kutyavilág:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top