nlc.hu
Életmód

Fotó: Ezt a kutyát egy silóból mentették ki

Milót, a springer spánielt egy silóból mentették ki – fotó

10 méter mélyről szedték ki az állatmentők.
springer spániel, kutya

Milo 44 nap után újra találkozhatott a családjával, miután szerencsétlen módon egy silóba esett. A Michigan államban található Kent megyei állatmenhelyt a helyiek értesítették arról, hogy egy kutya keservesen ugat, és nagy eséllyel egy silóban rekedt. A silók ömlesztett liszt, cukor, illetve szemestermények (pl. búza) tárolására alkalmas épített vagy szerelt berendezések, amiket gyakran a földbe süllyesztenek. Mint ezt, amibe Milo beleesett. A menhely dolgozói azonnal a helyszínre érkeztek és elkezdték a mentést, ami nem volt annyira egyszerű, hiszen 10 méter mélyről kellett felhozni a kutyát.

Egy kötél segítségével aztán a felszínre húzták, és utólag kiderült, hogy a spániel 44 napja szökött meg otthonról, pontosan 20 mérföldre tett meg, barangolásának a siló vetett véget. Az állatorvos megállapította, hogy Milo nem szenvedett sérülést, és azon kívül, hogy a csatangolása alatt ledobott jó pár kilót, semmi baja. 

A kiemelt kép csak illusztráció.(Pexels)

(upi)

Nézz cuki állatokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top