nlc.hu
Életmód

Öntisztító alsónadrág

Meg vagyunk mentve, itt a hónapokig (egyfolytában) hordható alsónadrág!

Amerikai találmány a forradalmi, bármeddig hordható fehérnemű.
Öntisztító alsónadrág

Állítólag tényleg hónapokig hordható és nem büdösödik be a HercLéon cég fehérneműcsaládja. A nevével ellentétben amerikai (minnesotai) vállalkozásról van szó, amely nem először jelentkezik hasonlóval: öntisztító zoknijuk, pólójuk és lepedőjük már van, így csak természetes, hogy a következő ledöntendő tabu az alsógatya és a bugyi volt. A Kribi nevű termékcsalád alapja a baktériumok ellen folyamatosan harcoló HerFiber nevű szövet; a gyártó csak annyit kér, naponta pár-pár órára hagyjuk kiszellőzni a matériát, másnap pedig húzhatjuk is magunkra újra. 

Az alsónadrág és a bugyi egyébként teljesen ártalmatlanul néz ki. Így:

Annyit tudni, bambusz, eukaliptusz, tölgyfa és szénszálak felhasználásával készült, azaz nem szintetikus kemikáliák felelnek a varázslatért. Nemcsak saját felületén akadályozza a kórokozók elszaporodását: a bőrt is gyógyítja és megóvja a fertőzésektől, gyulladásoktól. Bár a szagokat nem irtja ki teljesen, a cég állítja: azok nem maradnak sokáig érezhetőek, egy-egy szellőztetés után eltűnnek. A ruhák hamarosan kaphatóak lesznek, a cég most a közösségi gyűjtésnél tart, és alighanem összejön nekik: már most azzal dicsekednek, hogy ők a „közösségileg legerősebben finanszírozott alsóneműgyár”

Az ötlet egyébként a cég alapítójától, Wenceslaus Muenyitől származik, aki egy izlandi kiruccanás alatt került idegállapotba attól, hogy a teljes hátizsákját elfoglalják a ruhák és még így sincs elég.

Forrás: Oddity Central

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top