nlc.hu
Életmód

Két hétre bezár a tatai kórház

Bezárják a tatai kórházat, mert a dolgozóira Tatabányán van szükség

Két hétre bezárják a kórházat Tatán, mert a közeli Tatabányán annyi a koronavírusos beteg, hogy oda kell átvezényelni a dolgozókat.

Tata város a Facebook-oldalán írta meg, hogy az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet szakrendelései március 10-től előreláthatólag két hétig Tatabányán lesznek elérhetők. A tatai kórház ideiglenes bezárása amiatt történik, mert Tatabányán – ahol már az első hullám is komoly gondokat okozott – annyi a koronavírusos beteg, hogy a szakorvosokat át kellett irányítani a Szent Borbála Kórházba – írta meg a 444.

Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet (fotó: Tata város Facebook oldala)

Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet (Fotó: Tata város Facebook-oldala)

Ma még Tatán folyik a szakrendelés, de holnaptól már mindenkinek Tatabányára kell utaznia. Az orvosok minden olyan beteggel telefonon egyeztetnek, akinek a következő két hétben a tatai kórházba kellett volna időpontra jönnie, az akut kezelésre szorulókat pedig Tatabányára fogják küldeni. A háziorvosokat külön tájékoztatták arról, hogy a betegeiket mostantól Tatabányára utalják be.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top