nlc.hu
Életmód

Megszólalt a Blikknek a nőverő, miskolci férfi

Megszólalt a nőverő, miskolci férfi

Zsarnai Norbert azt állítja, hogy nem ő gyógyszerezte be a megvert nőt, hanem Orsolya saját maga fogyasztotta el őket. 
Megerőszakolta és bezárva tartotta gyerekeit a holland férfi, de nem állítják bíróság elé

Orosz Bernadett bátorságából merített erőt az a 27 éves nő, aki felvállalta a nyilvánosság előtt, hogy bántalmazta őt a partnere. Ahogy azt mi is megírtuk, Horvát Orsolyára a múlt héten támadt rá a barátja, a nő állítása szerint a férfi elkábította, majd véresre verte. Miután Orsolya barátnője értesítette a mentőket, a fiatal nőt a megvizsgálták a kórházban, és a rendőrség is kihallgatta. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Blikknek elmondta, hogy könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást.

Zsarnai Norbert szerint azért alakult ki verekedés, mert nő egy pisztolyt vitt a házba. Orsolya szerint az egy önvédelmi gázpisztoly volt, amit a saját védelmében tartott magánál. Elmondása szerint a történtek után beszélt volt barátja egyik exével, aki elmondta, a férfit őt is megverte korábban. 

A férfi tagad

A férfia a Blikknek azt mondta,  nem ő gyógyszerezte be a megvert nőt, hanem Orsolya saját maga fogyasztotta el őket. 

„Már akkor be volt kábulva és egy kis doboz is volt nála, ami teli volt nyugtatóval. Erre még pálinkát is ivott, de azt sem én adtam neki. Aztán hirtelen egy pisztolyt húzott elő a táskájából, amit elmondása szerint attól a másik férfitól hozott el. Azon vesztünk össze, hogy a házban elkezdett vele hadonászni és többször rám fogta a stukkert. Nem értek a fegyverekhez, és abban a szituációban nem tudtam eldönteni, éles lőfegyver vagy riasztópisztoly volt-e, de nagyon megijedtem. Alig bírtam kivenni a kezéből. Azt nem tagadom, hogy az arcán lévő sérüléseket én okoztam neki, de önvédelemből ütöttem” – magyarázta a Blikknek a férfi. Norbert hétfő reggel a rendőrségre is elment, ahol a vallomásában előadta a saját verzióját. Szerinte a nő öngyilkossággal is fenyegetőzött, és arról panaszkodott, hogy az eset miatt a munkahelyéről kirúgták, és több fenyegető levelet is kapott.

 A bántalmazott nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami könnyű testi sértésnek minősül. Orsolya feljelentést tett, az iratokat a rendőrség elküldte az ügyészségnek. Az ügyészség hamarosan dönt arról, hogy a magánvádas ügy elbírálására a bírósághoz küldi-e meg az iratokat, vagy visszautalja a rendőrségnek, hogy tovább folytassák a nyomozást – írja a Blikk.

A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület segélyvonalat tart fenn szexuális erőszak áldozatainak. A segélyvonal a 06-40-630-006-os számon érhető el hétfőn és pénteken 10–14, szerdánként pedig 14–18 óra között.

 

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Nincs kevés nők elleni erőszakból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top