nlc.hu
Életmód

Gyorsan meglett az elveszettnek hitt lottószelvény

Parkolóban kallódott az egymillió dollárt érő lottószelvény

Nick Slatten szerencséje csak egy időre pártolt el mellőle, az értékes papírdarab ugyanis gyorsan visszakerült hozzá.

Egy Tennessee államban férfi majdnem lemaradt egy 1 178 746 dolláros (kb. 365 millió forintos) lottónyereményről, ugyanis a nyertes szelvényt elvesztette egy parkolóban. Szerencsére egy órával később észrevette, hogy az értékes papírdarab nincs nála, és azonnal el kezdte visszakövetni, merre is járt aznap.

És a szerencséje ezután sem hagyta el, ugyanis ahogyan visszatért annak az autós boltnak a parkolójába, ahol nem olyan régen járt, a földön észrevette a szelvényt, ami valami oknál fogva nem szúrt szemet annak az illetőnek, aki mindössze pár centiméterre leparkolt mellette.

„Alig hittem, a szememnek, ez egyszerűen hihetetlen, alig találok szavakat” – nyilatkozta a szelvény jogos tulajdonosa, Nick Slatten. És mik a további tervei? Párjával szeretnének házat és autót venni a nyereményből, a fennmaradó összeget pedig befektetik, és reményeik szerint soha többet nem kell majd aggódniuk a piszkos anyagiak miatt.

(via UPI)

Pénzkötegek

Fotó: Pixabay

Ez aztán a szerencse:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top