nlc.hu
Életmód

Visszavág a testépítő lány, akit szteroidozással vádolnak

Szteroidozással vádolták a szuperizmos edzőt, de visszavágott a trolloknak

Azt írták neki, a szteroidoknak köszönheti a testét, és amúgy is úgy néz ki, mint egy férfi, de Carolyne ezt nem hagyta annyiban.

Carolyne Marquez Floridában él és fitneszedzőként keresi a kenyerét. Ennek megfelelően van egy Instagram-oldala is, ami kissé kiszámítható módon teli van olyan képekkel, melyekkel azt mutatja meg, milyen sokat edz, és milyen ragyogó formában tartja a testét. Carolyne kétségtelenül izmosabb az átlagosnál, és emiatt most internetes trollok szálltak rá – írja a DailyStar.

A lányt azzal támadják, hogy szteroidok segítségével lett ilyen izmos, és a teste amúgy sem nőies. Carolyne mindezt kikéri magának: állítása szerint a teste nyolc év kemény edzéseinek hatására lett ilyen, és ugyan étrendkiegészítőket (például proteint) használ, a szteroidokat mindig is messzire kerülte. 40 kilós volt, amikor elkezdett edzeni, és ma már 63 kilónyi tiszta izom. Guggolva 158 kilót képes kinyomni, vagyis rendkívül megerősödött. A lány nemrég arról is közzétett egy videót, hogy megtolja a kéttonnás Hummer harci kocsiját. Óránként többször is támadják szteroidhasználattal, hiába tagadja – ráadásul pusztán szteroidokkal nem is lehet ilyen testet felépíteni szerinte –, az pedig már sajnos régi trend, hogy a testépítő nőket támadják a kinézetük miatt, és ezt ő sem kerülhette el. Ennek persze Carolyne nem örül, de nem is bánja annyira, mert a testépítés önbizalmat adott neki: előtte egy geek volt, aki naphosszat otthon ült a számítógépes játékok előtt, és akkoriban még egyáltalán nem volt jó formában.  

A body shaming jelenség sajnos mindennaposnak számít:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top