nlc.hu
Életmód

Bíróság elé állítja az ügyészség a csepeli buszon SZFE maszk miatt késelő férfit

Bíróság elé állítja az ügyészség a csepeli buszon SZFE maszk miatt késelő férfit

Az SZFE maszkot nőt arcon szúró férfit gyorsított eljárásban állítja elő a bíróság.
csepeli késelés

Ahogy korábban mi is megírtuk Ó. Bence ckéssel sebesítette meg egy 151-es buszon utazó nő arcát Csepelen. A gyorsan elfogott támadó elismerte, hogy az áldozata SZFE-s maszkja volt a támadása oka. Ó. Bence a támadás után elfutott a helyszínről, de a rendőrség néhány órán belül kézre kerítette. Később ténybeli beismerő vallomást tett, és elismerte, hogy a nő maszkján látható SZFE-s felirat miatt rántott kést. A Fővárosi Főügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

Az ügyészség azt írta közleményükben, hogy a kiemelt tárgyi súlyú ügyben, a férfi gyors és hatékony elszámoltatása érdekében a mai napon gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

A vallomás szerint a gyanúsított felfigyelt az autóbuszon a sértett által viselt maszkon látható feliratra. A férfi emiatt odalépett a nőhöz, megszólította azzal, hogy nem fél-e attól, hogy a maszkja miatt bajba kerülhet. Ezután szidalmazni kezdte a nőt, magatartása pedig egyre fenyegetőbbé vált, közölte a sértettel, hogy szerencséje, hogy kamera van a buszon, különben megölné, valamint olyan kijelentéseket tett, hogy a leszállást követően megveri őt. A terhelt mindeközben a zsebéből elővett egy kést, amivel végül az arcán megszúrta a sértettet. Az autóbusz ekkor érkezett meg a XXI. kerület, Szent Imre téri megállóba, ezt kihasználva a férfi elmenekült.

A gyanúsított letartóztatásban van.

Fotó: Police.hu

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top