nlc.hu
Életmód

Leteszteltük: Maria Galland Hydra’Global hidratáló krém

Leteszteltük: Maria Galland Hydra’Global hidratáló krém

Leteszteltük a márka legújabb, prémiumkategóriás arcápolóját. Mondhatni, a legjobbkor.

Az elmúlt napokban a Maria Galland Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krémet teszteltem, mely a márka legújabb, azonos nevű arcápoló családjának tagja. Hogy mit tud egy professzionális hidratáló krém, milyen eredmények várhatók tőle, cikkemből megtudhatjátok.

Látvány és csomagolás

A krém nagyon elegáns tégelyt kapott, áttetsző, kékes színe látványban is erősíti a krém hidratáló jellegét. A csomagolás ízléses, és most egy arcszérum mintát is tartalmaz a kiszerelés – szeretek ily módon újdonságokat kipróbálni, így tetszett, hogy a márka erre is gondolt. A dobozban találunk egy pici spatulát, így ha nem akarunk, nem szükséges ujjal nyúlkálni a tégelybe – ez szintén olyan apróság, ami a prémiumjelleget csak tovább növelte számomra.

Maria Galland Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krém

Maria Galland Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krém

Hatóanyagok

Nappali hidratáló krém, vízhiányos és normál-száraz bőrűek számára abszolút ideális. Három fő hatóanyaga van,

  1. az Energy Booster Complex egy vörös alga, azaz Jania rubens kivonat és oligofurcellarán kivonat elegye, aminek fő funkciója, hogy serkenti a bőr aktivitását, fokozza a bőrsejtek energiaszintjét és csökkenti a fáradtság jeleit.
  2. Mellette egy HYDRA2 Complex is található a krémben, ez egy intenzív hidratálást nyújtó komponens, hialuronsav-fokozó és négy-molekuláris hialuronsav-tartalommal.
  3. Megtalálható benne a márka Skin-Protect Complexe, ami tengervíz- és makroalga-kivonat kombinációja, ettől élénkebb, erősebb bőr várhatunk, erős antioxidáns hatású és erősíti a bőr barrier funkcióját.

Mellettük még került bele szkvalán, shea vaj és makadámdió-kivonat is.

Első benyomás

A krém fehér, krémes állagú, meglepően könnyed, hidratáló hatását azonnal érezni. Úgy gondolom, igazi jó idős arckrém, amit majd a nyári melegben is kényelmes lesz viselni, nem nehezíti el a bőrt, zsíros réteget egyáltalán nem hagy. Tetszett, hogy puhává, bársonyossá tette a bőrfelszínt, az illata pedig kellemes, frissítő, egyszerre virágos és picit citrusos jellegű, jól illik a készítményhez.

Maria Galland Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krém

Maria Galland Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krém

Napközbeni tapasztalatok

Bár mostanában csak kevés alapozót használok, a sminkemet megfelelően el tudtam felette dolgozni, ezt fontosnak tartom. Mint ahogyan azt is, hogy hosszabb maszkviselés esetén miként viselkedik az arckrémem. Ebből a szempontból abszolút pozitív a tapasztalat, érezhetően megadta azt az ápolást a bőrömnek, ami ahhoz kell, hogy ne pirosodjon ki, és komfortos is volt viselni.

Vízhiányos bőröm nagyon jól reagált erre a krémre, egy hét folyamatos, nem csak reggeli, de esti használat után már látszódott, hogy tökéletesen hidratált, nyoma sincs annak a talán fáradtságból is fakadó nyúzottságnak, ami már egy ideje jellemezte. Üde, ápolt, nagyon jó formáját mutatja. Szemkörnyéken is alkalmaztam, igaz, erős ráncaim még nincsenek, a kis szarkalábakon, és általában a bőröm állapotán látszódott itt is az intenzív hidratáló, ápoló hatás.  

Esti rutinomban használok szérumokat, más kozmetikumokat is, ezek gond nélkül rétegezhetők voltak, szépen zárta a sort ez a krém.

Kiknek ajánlanám?

Vízhiányos bőrűeknek egyértelműen érdemes próbát tenni vele, normál és száraz bőrűek számára pedig ideális arcápoló lehet meleg időben is. Úgy hidratálja, tölti fel a bőrt, hogy közben nem nehezíti el azt, abszolút észrevétlen, hatása mégis az egész napot végigkíséri. 30 felett sajnos már kezdődik, 40 felett pedig fokozódik, hogy bőrünk egyre veszít hidratáltságából, és így feszességéből, egy ilyen hidratáló krémmel ezt remekül lehet pótolni, stabil helye lehet az arcápolási rutinban.

Plusz tipp: bár a Hydra’Global szérumból csak egy pici minta volt hozzá, azt két alkalommal, este használtam fel a krém előtt, amikor bravúrosan fokozták egymás hatását. Tapintható, látható módon feltuningolták a bőrömet, ha van rá lehetőség, szerintem érdemes párban beszerezni őket! Típusát tekintve a szérum napi kétszeri használattal, reggel és este még szuperebb lenne, ha próbát tesztek vele, javaslom, ily módot is tegyétek majd meg.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top