nlc.hu
Életmód

Micsoda átváltozás: 50 kilót fogyott egy kanadai anyukat

Több mint 50 kilótól szabadult meg ez a fiatal kanadai anyuka

Jessica tinédzser kora óta küzd a kilóival. Hol lefogyott, hol meghízott, most azonban elhatározta magát, és csodálatos eredményeket ért el.

 A 26 éves nő a TikTok-on osztotta meg az átváltozásáról szól videóját, amiben azt láthatjuk, hogyan fogyott le 50 kilót.

Jessica Wilson súlya az elmúlt években drasztikusan ingadozott. Az első terhesség alatt jelentős súlytöbbletre tett szert, a második várandósága alatt jobb volt a kapcsolata az étellel, ám a második lánya megszületése után depresszió lett úrrá rajta. Mindemellett egy közeli családtagot is elvesztett 2019 februárjában, és ismét az étkezéssel kompenzálta a pszichés nehézségeket.

2019 augusztusára 130 kg-ra emelkedett a súlya, ekkor talált rá a rúdtáncra, ami azóta a hobbijává vált. Otthon kezdett el gyakorolni egy online rendelhető rúdon, és csatlakozott egy rúdtánc-közösséghez. Eleinte csalódott volt, hogy a legegyszerűbb feladatok sem mentek, de aztán szépen lassan belejött, és gyakorlatilag a szenvedélyévé vált. Minél többet gyakorolt, annál erősebbé vált, és annál inkább változott a teste is. 

Jessica azt is észrevette, hogy a mindennapi tevékenységek is egyre könnyebbé válnak, beleértve a lépcsőzés, lehajolást, vagy a lányaival való játékot. A súlya pedig tovább csökkent, végül  77,5 kilóra fogyott – a teljes fogyás 18 hónap alatt majdnem 50 kg volt. Történetét megosztotta a közösségi médiában, és ma már sok nőt inspirál sikerével.

A képeket itt tudod megnézni a nagy fogyásról:

(Yahoo)

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top