nlc.hu
Életmód

Halottnak hitt koronavírusos nő

A halotti máglyán ébredt fel a halottnak hitt covidos nő Indiában

Percekre voltak attól, hogy meggyújtsák a máglyát, amikor a halottnak hitt nő felsírt, és kinyitotta a szemét.

Az utolsó pillanatban tért magához egy 76 éves halottnak hitt indiai nő, akit családja el akart hamvasztani, mert azt hitték róla, hogy meghalt koronavírusban – írta meg az esetet a 24.hu az India Today című lap beszámolója alapján.  A nő testét már felrakták a halotti máglyára, és percekre voltak attól, hogy azt meggyújtsák, amikor a nő felsírt, és kinyitotta a szemét.

A halotti máglyán ébredt fel a halottnak hitt covidos nő Indiában

Képünk illusztráció (Unsplash)

Shakuntala Gaikwad nevű nőt május 10-én vitték be családtagjai egy Baramati városában található kórházba, pár nappal azután, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, és állapota romlani kezdett. Mivel találtak neki szabad kórházi ágyat, az idős nő az autóban elvesztette az eszméletét, és rokonai azt hitték, hogy meghalt.

A nőt ekkor visszavitték Mudhale faluba, értesítették a rokonokat a halálesetről, és azonnal megkezdték a nő halotti szertartását. Az összegyűlt gyászoló rokonok felhelyezték testét a halotti máglyára, amit már meg akartak gyújtani, amikor a nő váratlanul magához tért

A nő végül kórházba került, ahol megkezdték kezelését – mondta el a lapnak Dr Sadanand Kale, a kórház alapítója. A nő állapotáról nem közöltek információkat.

Indiai koronavírushelyzet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top