nlc.hu
Életmód

Krokodil támadt egy brit ikerpárra Mexikóban

Bátor tett: krokodil támadt a testvérére, ütésekkel sorozta meg az állatot

A brit ikerpár megpróbáltatásai még nem értek véget, a támadás óta mindketten kórházban vannak, és nem tudni, mikor térhetnek haza.

Egy ikerpár, a 28 éves Melissa és Georgia Laurie a Mexikóvárostól 450 mérföldre délkeletre fekvő Manialtepec lagúnánál úsztak, amikor Melissát megtámadta egy krokodil, Georgia pedig nem tétlenkedett, megütötte az állatot annak reményében, hogy elengedi testvérét. Most mindketten kórházban vannak, antibiotikum-kezeléssel próbálják megakadályozni, hogy bármilyen fertőzés lépjen fel náluk, Melissát pedig sérülései miatt mesterséges kómában tartják, írja a BBC.

Idősebb nővérük, Hanna elmondása szerint Melissa egyszer csak eltűnt úszás közben, és amikor Georgia rátalált, nem volt eszméleténél, ezért gyorsan megpróbálta valahogyan beletenni egy csónakba, de egy krokodil ezt nem hagyta, próbálta a lányt elragadni, ikertestvére pedig ütéseivel próbálta távol tartani. „Annyira bátor, és azt hiszem, még mindig sokkos állapotban van. De el kellett mondanom neki, hogy mennyire büszke vagyok rá” – tette hozzá.

A család csak részben tudott fellélegezni, attól félnek, hogy nem tudják majd kifizetni az orvosi számlákat, hogy a lányok biztosítása fedezni fogja-e a kezelésüket, az édesapa már fel is vette a kapcsolatot a helyi brit nagykövetséggel.

krokodil

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top