nlc.hu
Életmód

Túlélte a koronavírust a gördeszkás pap

Túlélte a koronavírust, újra gördeszkázna a rédicsi plébános

A gördeszkás papként ismert Zoltán atya a koronavírus-fertőzés nehezén túl van, de még mindig kórházban ápolják.
Lendvai Zoltán

Nagyon nehéz időszakon van túl a gördeszkás papként ismertté vált rédécsi plébános, Lendvai Zoltán. Két nappal azután, hogy édesapja koronavírusban meghalt, őt is kórházba vitték koronavírus-fertőzéssel még április végén. A zalaegerszegi kórház Covid-osztályára került tüdőembóliával, kétoldali tüdőgyulladással, májgyulladással.

Zoltán atya a Tényeknek beszélt mostani állapotáról. Úgy érzi, a nehezén már túl van, de még mindig pozitív a koronavírus-tesztje, és vár még rá egy műtét. Örül, hogy végre sétálgathat a szobájában, és kap levegőt, de hazamenetelről még szó sincs.

Az atya isteni csodának tartja a gyógyulását, azt mondja, meghallgattatott a hívők és az ő imája is, rengeteg szeretetet kap a gyülekezettől. Szerinte akik a Covidból kigyógyulnak, azoknak nagyon erős a lelkük. A gördeszkázást is szeretné folytatni, ahogy kikerül a kórházból és felerősödik.

(Kiemelt kép: Magyarország Kúl)

Ők is legyőzték a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top