nlc.hu
Életmód

Kanapét elpusztító nyulak

Öt percre hagyták egyedül a nyuszikat, szétcincálták a félmilliós kanapét

Egy távirányító is ádlozatául esett a rohamnak.
Nyúl

Csak pár percre lépett ki a nappalijából Rachelle Foot, de a két mentett nyuszija, Moana és Earl azonnal megrohamozták 1500 fontos – azaz több mint félmillió forintos – kanapéját, és egy pillanat alatt szétcincálták azt. Ha ez nem lenne elég, ez alatt az öt perc alatt még arra is volt idejük, hogy az összes (!) gombot kipiszkálják fogaikkal a távirányítójával, így most akkor sem lenne mit néznie a 43 éves nőnek, ha le tudna ülni a tévé elé a kanapéra. De nem tud.

A legszörnyűbb, hogy az egészet vissza tudta nézni a házba telepített biztonsági kamera segítségével. Ezen látszik, hogy a nyuszik szinte elvesznek a hatalmas adag fehér bélésben, amit kitépkedtek a kanapéból. Bár visszadugdosta a bélést a (szerencsére) apró lyukon át és takarókkal fedte be a kanapét, a biztonsági kamerán még mindig látja, ahogy a nyulak újra és újra megtámadják azt. Amikor Rachelle meglátta ezt a munkahelyén, gyorsan szólt a szüleinek, hogy jöjjenek és mentsék meg a kanapét, hiszen nem marad belőle semmi, mire ő hazaér.

A nő a felvételek alapján biztos benne, hogy Earl a főkolompos: bár főleg Moana tépte ki a bélést, úgy tűnik, a fiú nyuszi provokálta lakótársát, hogy tegye meg. Rachelle egyébként rutinos nyuszimentő, de azt mondta, ilyen rossz párost még nem látott. Szerencsére a nyárra kiköltöznek a kertbe, azaz lesz ideje megjavítani a kanapét, és akkor már a szőnyeget, függönyt és telefonkábeleket. Ja, mert ezeket is tönkretette a két bestia.

A horrorisztikus fotókért erre tessék!

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top