nlc.hu
Életmód

Ashley Graham és a testszőrzet

Ashley Graham nem fél megmutatni a hónaljszőrét, vagy éppen beszélni róla

A modell azt vallja, a legfontosabb az, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A 33 éves modell nemrég egy videót osztott meg a TikTokon azokat a cikkeket felsorakoztatva, amelyek arról szólnak, hogy milyen álláspontot is képvisel a testszőrzetről. Erről a témáról ugyanis mostanában sok szó esett vele kapcsolatban, aminek bizonyára ahhoz is köze lehet, hogy ő lett a reklámarca egy olyan cégnek, ami szőrtelenítő termékeket forgalmaz.

Ez az üzleti kapcsolat azonban nem jelenti azt, hogy ő a csupaszság híve lenne, ő inkább azt támogatja, hogy mindenki cselekedjen szíve szerint, mindenki maga döntsön a saját testéről, ha gyantáztatni, borotválkozni akar, tegyen úgy, ha pedig a teljes természetesség híve, az is rendben van.

@theashleygraham

yOu’Ll NeVeR gEt a RaZoR pArTnErShIp WiTh HaIrY aRmPiTs

♬ original sound - gil

Persze már a márkával közös kampányt megelőzően is posztolt már magáról olyan fotókat, amin felvállalta, hogy ő néha hagyja, hogy kinőjön a szőr, illetve egy tavalyi, a Today with Hoda & Jenna című műsorban is megmutatta testszőrzetét is a kamerának. És nem ő az egyedüli sztár, aki nem szégyenlősködik ebben a kérdésben, nemrég például Katy Perry vallott arról, hogy nem borotválja a lábát, különösen mióta anya lett. „Nincs rá időm! Inkább a lányommal foglalkozom” – válaszolt az őt kritizálóknak.

(via Yahoo!News)

Ashley Graham

Ashley Graham a 2019-es Oscar-gálán (Fotó: Profimedia)

A szépség relatív: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top