nlc.hu
Életmód

Felháborodást okozott a Libero bejegyzése

Kiverte a biztosítékot a Libero posztja az apáknál

Az anyáknak akart kedveskedni a Libero a bejegyzéssel, de sikerült vele felháborítani az apákat.
Libero poszt

Nagy felháborodást okozott a Libero pelenkamárka, miután néhány napja kiraktak az Instagramra egy posztot ezzel a szöveggel:

Anyának lenni nem könnyű. Ha az lenne, akkor az apák is meg tudnák csinálni.

A hirdetésként is futtatott poszttal bizonyára az anyáknak szerettek volna kedveskedni, de sikerült vele felháborítani az apákat, ráadásul az anyákra sem vetett jó fényt. A Telex vette észre a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene posztját, amelyben azt írják:

Ez nagyon káros, mert miközben lefokozza az apát, mint szülőt, minden terhet magától értetődően az anyákra tol. Jó lenne ezt átértékelni, elvégre 2021 van.

Egy másik posztban több apa kommentjét is kiemelték: Egy apuka azt írta: „Szerintem kevés férfiasabb dolog van, mint egy kompetens apa, aki képben van a gyerek minden ügyével, és mindenben el tudja látni.” Egy másik apa pedig arról ír: „Én egész jól elboldogulok. Jó, jó, szülni nem tudtam, de minden mást igen.”

A Libero hivatalosan nem reagált az ügyre, de a kifogásolt posztot eltávolították, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene oldal bejegyzése alatt pedig kommentben kértek elnézést azoktól, akiket a posztjuk megbánthatott.

Apák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top