nlc.hu
Életmód

Ikrekkel jött össze össze az ikerpár

Ikrekkel jött össze össze az ikerpár

Sosem gondolták volna az ikrek, hogy egy ikerpárba lesznek szerelmesek.
Négy fa

Ikerpárként Venessa és Kerissa D’Arpino sokáig úgy érezte, senki nem értheti meg a közöttük lévő szoros kapcsolatot. Aztán mindkét személyi edzőként dolgozó ikerlány bepasizott, és mindkettőjük párja pontosan tudja, miről van szó, hiszen ők is ikrek.

A két 25 éves amerikai lány tavaly júniusban ismerkedett meg a 29 éves, szintén egypetéjű iker Lucas és Jacob Sealbyvel, és hamar szerelembe estek. Azt mondják, egy a millióhoz az esélye, hogy egy ikerpár egy másik ikerpárral jöjjön össze, és sosem gondolták volna, hogy ez történik velük.

Megismerkedésük után egyből egy dupla randival indítottak, és azonnal érezték, hogy ez szerelem első látásra. Még az is stimmel, hogy Kerissa, az idősebb lány az idősebb Jacobba habarodott bele, míg a fiatalabb Vanessa Lucassal jött össze.

Három hónap együtt járás után pedig összeköltöztek, így azóta négyesben élnek az oregoni Medfordban. A szomszédok, ha meglátják őket, azt hiszik, duplán látnak, annyira egyformák, de persze ők nagyon is meg tudják különböztetni egymást, még nem fordult elő olyan, hogy véletlenül összekeveredtek volna.

Az ikrek párosa pár éven belül szeretne összeházasodni, de azt még nem tudják, hogy dupla lagzi lesz-e.

(Metro)

Ikertestvérek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top