nlc.hu
Életmód

Megégett két kisfiú Sajólászlófalván

Súlyosan megégett két kisfiú Sajólászlófalván

Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett két kisfiú, miután több gyerek egy házilag készített gokartot akart beindítani, de a benzin berobbant.
Tűz

Súlyos égési sérüléseket szenvedett két kisfiú a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajólászlófalván. Jelenleg is kórházban vannak, egyiküket most is altatják – számolt be az RTL Híradó.

Információik szerint három napja egy házilag összerakott gokartot akart beindítani két másik gyerek, de rossz helyre öntötték a benzint, ami berobbant. A műveletet több gyerek figyelte, ekkor sérült meg a két kisfiú.

Az egyik gyerek, a 10 éves Bence édesanyja azt mondta, az orvosok szerint legalább fél évig kórházban kell maradnia a fiának.

A baleset körülményeit a rendőrség is vizsgálja.

Az Együtt a Pitypalatty Völgyiekért jótékony szervezet gyűjtést indított a Facebookon, mert mindkét fiúra hosszú felépülési idő és műtétek sora vár. Mint írják, mire Bence kikerül a kórházból, a fertőzésveszély elkerülése miatt a családnak steril szobát kell kialakítania, valamint mivel jelenleg nem rendelkeznek fürdőszobával, építeniük kell egyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top