nlc.hu
Életmód

7600 dollárt ér Kanye West zacskózott levegője

Több mint kétmillió forintot ért egy zacskónyi levegő Kanye West fellépésről

Kicsit lejjebb ment a zacskózott koncertlevegő ára, de így is jól lehet keresni vele.

Az online aukciós oldalakon néha igen érdekes és furcsa tételekkel is lehet találkozni, nemrég például valaki egy olyan műanyagzacskót kínált eladásra, ami állítólag olyan levegővel volt tele, ami Kanye West néhány nappal ezelőtti fellépésről származik. A zenész, aki éppen legújabb albumán dolgozik, az atlantai Mercedes-Benz Stadionban néhány szerencsésnek már ízelítőt adott abból, mit alkotott eddig. 

És hogy mennyiért talált gazdára az üres tasak? Volt, aki 7600 dollárt (azaz nagyjából 2,27 millió forintot) fizetett érte. Ehhez képest a négy dolláros postaköltség, amit szintén a vevőnek kell állni. már semmi, ugye. A különleges emléktárgynak – ha lehet így nevezni – már a kikiáltási  ára is igen magas volt persze, 3330 dollárról, vagyis körülbelül 990 ezer forintról indult a licit.

Tegyük hozzá, az, hogy valaki így akar egy kis pénzre szert tenni, nem újdonság, a Kanye West fellépésein “megtöltött” zacskókat már korábban is árulták az interneten, 2015-ben például három nap alatt a licitálók 60 ezer dollárra (mostani árfolyamon körülbelül 18 millió forintra) nyomták fel egy zacskózott koncertlevegő árát.

(via Oddity Central)

Kanye West

Fotó: Rich Fury/VF20/Getty Images for Vanity Fair

Még több hír a sztárok világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top