nlc.hu
Életmód

Sztárok és tisztálkodási szokásaik

Újra téma lett, milyen szaga van Matthew McConaughey-nek

A fürdés, zuhanyzás és a dezodorhasznált kérdésében is megosztottak a hollywoodi sztárok.

Komoly diskurzus folyik a sztárok higiéniás szokásairól, amióta Ashton Kutcher és Mila Kunis megosztotta a világgal, hogy nem fürdetik naponta a gyerekeiket, akkor van pancsolás, ha koszosak lesznek. Néhány napja Matthew McConaughey is “bele lett rángatva” a tisztálkodásról szóló vitába, a színész ugyanis korábban kijelentette, hosszú évek óta nem használ dezodort.

A sztár azt is felidézte, hogy a Bolondok aranya című film forgatásán Kate Hudson megpróbálta meggyőzni, hogy változtasson szokásain, de ő hajthatatlan volt. Állítása szerint egyébként a nők kedvelik az illatát, mert az férfias és egyedi, és meg kell jegyezni, McConaughey egyébként ügyel a személyes higiéniára, a saját bevallása szerint naponta többször zuhanyzik és öt alkalommal fogat is mos. Hogy dezodor nélkül is elboldogul, azt Yvette Nicole Brown színésznő is megerősítette, aki a Trópusi vihar forgatásán találkozott a színésszel, egy nemrégiben adott interjújában azt mondta, McConaughey egyáltalán nem büdös, hanem kellemesen édes illata van, mint a müzlinek.

Matthew McConaughey

Fotó: Tim Warner/Getty Images

És nem Matthew McConaughey az egyetlen sztár, aki búcsút intett a dezodornak, így tett például  Cameron Diaz és Bradley Cooper, illetve Julia Roberts is. Ami pedig a fürdést illeti, Ashton Kutcher és Mila Kunis sincs egyedül azzal, hogy sem ők nem áznak mindennap a kádban, sem gyermekeik. Kristen Bell és Dax Shephard is leszokott arról, hogy lányaikat folyamatosan fürdessék, azzal viccelődtek, hogy megvárják, amíg szaguk lesz. De Jake Gyllenhaal is beszállt egy nyilatkozattal, azt mondja, egyre inkább azon a véleményen van, hogy a fürdés néha nem is annyira fontos, a sok tisztálkodás amúgy sem tesz jót a bőrnek, és van természetesen öntisztulás is a világon. 

Vannak olyan hírességek is, akik viszont nagyon is fürdés pártiak, Cardi B például a követketkeket írt Twitteren. “Miért mondják emberek, hogy nem szoktak zuhanyozni? A gondolattól is viszketni kezdek.” De Dwayne Johnson is kifejtette a véleményét a témában, és leírta nála mi a program: miután felkel, hideg zuhanyt vesz, edzés után meleg vízben zuhanyzik, és akkor is, amikor hazaér a munkából. 

(via Daily Mail)

Fürdeni vagy nem fürdeni? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top