nlc.hu
Életmód

Rerkorder nyelvével lett TikTok-sztár ez az orosz lány

Rekordméretű nyelve miatt lett igazi TikTok-sztár ez az orosz lány

Radmila Juszupova szerint követőinek többsége kedves ember.

A közösségi oldalakon sokféleképpen lehet követőket szerezni, egy fiatal lány, az Ufa városában született Radmila Juszupova például egy különleges testi adottságának köszönheti, hogy TikTokon több millió követője van, ő ugyanis a leghosszabb nyelvvel rendelkező orosz, a már említett testrészének hossza a hegyétől a tövéig 14 centiméter.

@grigory_kulak

Обе девушки очень милые 🥰 ##рекомендации ##foryoupage ##foryou INSTA grigory_kulak

♬ Любовь потом - KITTY MEAT

Radmila Juszupova állítása szerint 11 éves volt, amikor először tudatosult benne, hogy nyelvének mérete nem éppen átlagos, nem sokkal később szerepelt az orosz tévében, de rekorder csak 2018-ban lett. Ekkor már megvolt Instagram-fiókja, de a TikTok hozta el számára az igazi ismertséget, több mint 3,7 millió követője van, és több mint 30 millió lájkot kapott az oldala.

@radamaro

Instagram- radmila.maro

♬ simple dimple - Tik Toker

A 20 éves lány persze nemcsak a közösségi oldalainak gondozásával tölti az idejét, testnevelési egyetemre jár, imád dobolni, dalokat ír, sportversenyeket nyer, és állítólag képes csukott szemmel szétszedni és összeszerelni egy AK-47-es gépkarabélyt is. És igen, természetesen különleges adottsága miatt szokott kapni obszcén üzeneteket és ajánlatokat, de igyekszik nem odafigyelni ezekre, szerinte egyébként követőinek nagy többsége kedves ember.

(via 24.hu)

radmila.maro

Fotó: radmila.maro/Instagram

Testrészek és rekordok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top