nlc.hu
Életmód

30 éve próbálkozik, de tud jogosítványt szerezni

30 éve próbál jogosítványt szerezni, de sosem tud átmenni vizsgán

A 47 éves nő már több mint ezer vezetési leckét vett, de egyszerűen képtelen megszerezni a jogosítványt.

Egy angol nő több mint ezer vezetési leckét vett az elmúlt 30 évben, de még mindig nem tudta megszerezni a jogosítványt, mert gyakran olyan idegállapotba kerül a volán mögött, hogy elájul.

Az Ampthillben élő Isabelle Stedman még 17 évesen próbálkozott először az autóvezetés elsajátításával, de most, 47 évesen sem jutott előrébb. A nő azt mondja, maga sem tudja, pontosan mi történik vele, de ha beül az autóba, úgy érzi, mintha még sosem vezetett volna, ideges és túlterhelt lesz, aztán az agya lekapcsol, és elveszíti az eszméletét néhány másodpercre. Mikor magához tér, a kocsi többnyire az út szélén áll, mert az oktató még idejében átvette az irányítást.

Isabelle Stedman 17 évesen kezdett vezetni tanulni, most 47 (Fotó: Northfoto/SWNS)

Isabelle Stedman 17 évesen kezdett vezetni tanulni, most 47 (Fotó: Northfoto/SWNS)

A nő eddig körülbelül 10 ezer fontot (4 millió forint) költött oktatásra, de nem akarja feladni, mert nagyon kínosnak érzi, hogy nem tudja sehová elvinni a 17 és 22 éves gyerekeit. Mondjuk ők valószínűleg hamarabb megszerzik a jogosítványt, mint az anyjuk. Már mindketten vettek vezetési órákat, és szerencsére egyiküknél sem volt gond.

Isabelle azt mondja, egyáltalán nem utálja a vezetést, nagyon szeretne jogosítványt, de úgy tűnik, ez lehetetlen küldetés számára. Pedig csak nagyon ritkán iszik alkoholt, így ő lehetne a tökéletes sofőr. Mondjuk ha bármikor elájulhat a volán mögött, akkor talán az a legjobb, ha nem kap jogosítványt.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pexels/Peter Fazekas)

Autós oktatás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top