nlc.hu
Életmód

Jill Biden üzent a tanároknak és a diákoknak

Jill Biden az iskolai maszkviselés fontosságára hívta fel a diákok és a pedagógusok figyelmét

Jill Biden, first lady hétfőn egy cikkben kérte a szülők és a tanárok támogatását, ami a maszkviselést és a COVID-19 elleni védőoltásokat illet. 

A first lady az ABC News egyik véleménycikkében azt írta, hogy a férje kormánya mindent megtesz azért, hogy az ország legyőzze és végül felépüljön a világjárványból.

jill biden, first lady, koronavírus

Fotó: Getty Images

„Ahhoz, hogy iskoláink idén is nyitva és biztonságban maradjanak, mindannyiunk összefogására lesz szükség – őszintének kell lennünk az előttünk álló kockázatokkal kapcsolatban, hallgatnunk kell a tudományra, és egy emberként kell dolgoznunk” – írta.

A first lady üzenete azon a napon jelent meg, amikor országszerte sok gyermek megkezdte a tanévet az iskolában. Jill Biden mindemellett arra kérte a tanárokat és a diákokat, hogy támogassák a szövetségi ajánlásokat, amiket már több állam, köztük New York is elfogadott, és amelyek szerint a diákoknak és a tanároknak maszkot kell viselniük az osztálytermekben.

(New York Post)

Még több cikk a koronavírus-járványról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top