nlc.hu
Életmód

Babával a karjában tanító professzor

Nem tudta megoldani a diák a gyerekfelügyeletet, tanára vette kézbe a dolgot

A professzor a karjában a babával tanított tovább.

Egy diák nem tudta elintézni a gyermekfelügyeletet, de a professzor megoldotta: Aquelle Dix Ph.D., a Lincoln Egyetem egészségtudományi professzora a babával a kezében magyarázott az osztályának. Bár a videó még a lezárások előtt, 2020 januárjában készült, most újra előkerült, hogy megmelengesse az emberek szívét.

Nem tudta megoldani a diák a gyerekfelügyeletet, tanára vette kézbe a dolgot

Fotó: Instagram

„Egy diák odajött hozzám, és azt mondta, Dr. Dix, kimaradok az óráról. Azt mondta, nincs bébiszittere. Erre azt feleltem, de igen, csak hozd el az órára. Mindig azt mondom, hogy mi pedagógusok többek vagyunk, mint a címünk. Soha nem akarok lemondani egy diákról, csak mert nincs, aki vigyázzon a gyerekére. Inkább tartok Dr. Dix napközit az osztály hátsó részében. Megengedem nekik, hogy kihagyják az órát. Az ilyen napok miatt vagyok szerelmes abba, amit csinálok”mesélte a professzor.

Amióta a videó újra előkerült, a professzor rengeteg üzenetet kap. „A szép lélek megtestesítője. Szeretem a hozzád hasonló tanárokat” – írta valaki.

A videót még Oprah is megosztotta:

Dixnek, aki 2015 óta professzora az egyetemnek, fogalma sem volt arról, hogy levideózzák. A professzor ismert példaértékű megoldásairól: gyakran speciális szálláshelyeket is biztosít a szülőknek, hogy továbbtanulhassanak.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top