nlc.hu
Életmód

Eltűnt Tanya Fear brit színésznő

Eltűnt Tanya Fear brit színésznő Los Angelesben

Múlt csütörtök óta nem látták a Los Angelesben élő brit színésznőt, Tanya Feart, akit eltűntként keres a rendőrség.
Tanya Fear színésznő

Tanya Fear brit színésznőt szeptember 9-én, múlt csütörtökön látták utoljára egy Los Angeles-i boltban, azóta sem az ismerősei, sem a családtagjai nem tudnak kapcsolatba lépni vele – írja a BBC.

A 31 éves színésznőt hivatalosan is eltűntként keresi a rendőrség. Alex Cole, a menedzsere azt mondta, amikor egy hete látta, Tanya Fear még jól volt.

„Mióta itt van, nagyszerű karriert futott be, és ez még csak a kezdet – mondta az ügynök. – Nyilvánvalóan aggódunk, és reméljük, hogy kiderül, ez csak egy egyszerű tévedés, és megtaláljuk őt.”.

Tanya Fear családja azt kéri mindenkitől, hogy használják a #FindTanyaFear hashtaget a közösségi oldalakon, és így segítsenek információkat gyűjteni a színésznő eltűnésével kapcsolatban.

Fear több sorozatban és filmben is játszott: látható volt a Dr. Who egyik epizódjában, valamint szerepelt a Spotless és a Kisvárosi gyilkosságok sorozatokban, illetve a Kick-Ass 2 című filmben. Mostanában stand-upos karrierjét építette, ezért költözött Los Angelesbe.

(Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer / Getty Images via AFP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top