nlc.hu
Életmód

Elvis Presley él

Többek szerint Elvis Presley hajléktalan férfiként élt tovább

Az összeesküvés-elméletek szerint egy Kaliforniában talált hajléktalan férfi valójában a néhai Elvis Presley.

Egy hajléktalan férfi holttestét találták meg a híd alatt San Diegóban, még a 80-as években. A jelentések szerint a férfi úgy 80 éves lehetett. Az elméletek szerint ő nem más, mint Elvis Presley.

Többek szerint Elvis Presley hajléktalan férfiként élt tovább

Többek szerint Elvis Presley hajléktalan férfiként élt tovább. Fotó: AFP

A Tommy, Jessie vagy Vern néven ismert férfit sokan ismerték a hajléktalanközösségben, évtizedek óta az utcán élt. Miután DNS-ét a halottkém feldolgozta, felmerült a Presley név. A rejtélyes esettel is foglalkozó, városi legendákat megíró könyv részletezi, hogy a holttest gyanúsan úgy festett, mint ahogyan Presley nézett volna ki a 80-as években, ha nem halt volna meg 77-ben.

Mások szerint a hajléktalan férfi nem a sztár, hanem ikertestvére, Jessie, aki az elméletek szerint születésekor meghalt.

Egy Youtube videó szerint a testet vizsgáló laboratóriumi asszisztensnek is gyanússá vált a holttest, de elhallgattatták felettesei.

Talán nincs még egy olyan híresség, akiről ennyi összeesküvés-elmélet látott volna napvilágot, mint Presley-ről. Többek szerint a legenda valójában földönkívüli.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top