nlc.hu
Életmód

Beadta a válókeresetet a férj, mert felesége nem fürdik eleget

Beadta a válókeresetet a férj, mert felesége nem hajlandó naponta fürdeni

Ha szóba került a tisztálkodás kérdése, mindig veszekedés lett a vége.

Egy indiai férfi megpróbált elválni feleségétől, arra hivatkozva, hogy a nő nem fürdik naponta, és mindig veszekedés lesz a vége, ha megkéri, hogy tegyen így, írja az Oddity Central. Ugyan a férj szeretne véget vetni a házasságnak, felesége nem hajlik a válásra, de az ügyükben eljáró szervezet reméli, hogy tanácsadással sikerül megmenteni a kapcsolatukat, hiszen ez nem tűnik egy áthidalhatatlan problémának, és van egy közös gyermekük is. 

Természetesen nem ők az egyetlen pár, akiknél a személyes higiénia komoly gondot okozott, mi is írtunk arról az indiai nőről, aki többek között arra hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet, hogy a férje elviselhetetlenül büdös, illetve arról a tajvani férfiról is, aki szintén a válás mellett döntött, ugyanis felesége az esküvő után előbb csak havonta egyszer zuhanyzott, illetve mosott hajat és fogat, majd már csak évente egy alkalommal tisztálkodott.

fürdés

Fotó: Ron Lach/Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top